Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

UKL: 32 točk Paniča za zmago ekonomistov, Kerič prispeval 29 točk

imageVidi se, da gre tekmovanje proti koncu in da so ekipe dvignile nivo igranja. Tokrat z 10 zadetimi trojkami Paniča slavili ekonomisti, Fakulteta za upravo pa je od podpori svoje dekanje in prodekana z veliko razliko slavila proti filozofom.

 

Darijo Kerič, ki igra tudi za Šenčur je za upravnike dosegel kar 28 točk (foto: KK Šenčur)

FIDA UKL, 5.3.2012

MOŠKI - SKUPINA F (2. krog)

 

Fakulteta za strojništvo : Biotehniška fakulteta 52:43 

Vidi se, da gre tekmovanje proti koncu in da so ekipe dvignile nivo igranja. Tekma je bila od prve minute agresivna in lepa za gledati. Strojniki so imeli majhno premoč pod košem, kjer jim Bradač ni mogel parirati skozi celo tekmo. Tekma se je odločala na začetku zadnje četrtine in tako smo lahko pogledali mirno končnico, ki je pripadla strojnikom.

Strelci za FS: Potrpin 16, Šalamon 10, Markovič 9;

Strelci za BF: Flajšman 17, Horvat 10, Bradač 8;

Filozofska fakulteta : Fakulteta za upravo 47:75

Administratorji so kot vedno prišli v velikem številu tako na igrišču kot ob igrišču. Tokrat so imeli podporo s strani dekana in prodekana, kar jim je dalo dodatne energije in so dokaj lagodno prišli do zmage proti rahlo oslabljeni četi trenerja Maguše. Filozofi so zdržali do polčasa, kasneje pa je bil nasprotnik tokrat premočan.

Strelci za FF: Drvarič in Golež 15, Fortič 10;

Strelci za FU: Kerič 28, Markus 11, Tacer 9;

Fakulteta za računalništvo in informatiko : Ekonomska fakulteta 44:66 

Računalničarji so tekmo začeli kljub majhnemu številu igralcev na klopi zelo uspešno in z odlično igro Jančiča nudili trd boj ekonomistom. V drugi četrtini so ekonomisti postavili trdnejšo obrambo in na krilih Mlakarja in njegovi desni roki Paniča večali prednost iz minute v minuto. Na drugi strani se je Jančiču pridružil, z atraktivnimi zabijanji fant srednje višine a z »živalskim« odrivom,Šumar, ki nam je popestril večer. Svoj večer je imel tudi ekonomist Panič, ki je zadel 10 trojk - bravo!

Strelci za FRI: Jančič 24, Šumer 11, Polovič 5;

Strelci za EF: Panič 32, Mlakar 13, Pintar 9;
 

ŽENSKE (POLFINALE 5-8)

Pedagoška fakulteta : Pravna fakulteta 31:34

Odlična predstava obeh ženskih ekip! Ekipi sta se skozi celotno tekmo menjavali v vodstvu. Pravnice je spretno vodila Osolnikova, ki pa je tudi na samem zaključku tekme popeljala svojo ekipo do zmage. Ob zvoku sirene pri rezultatu 31 : 31 je izvedla skoraj iz mrtvega kota met za tri točke in ga tudi uspešno zadela. Čestitke tudi pedagoginjam za odlično igro in nesrečen poraz.

Strelke za PeF: Erznožnik 13, Stariha 9, Fidel 4;

Strelke za PF: Ivanovski 12, Bajraktari 9, Osolnik 7; 

Share

Dodaj komentar

Iskalnik