Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Na Rudniku veliki turnir košarke 3x3, na katerem ne bodo manjkali niti zabijalci Dunk Elite

Družba Grosbasket vas to soboto, 24. septembra, že ob 9. uri zjutraj vabi na košarkarski turnir trojk na Rudniku v Ljubljani, ki ga organizira ob priložnosti odprtja svoje prve specializirane trgovine s košarkarsko opremo.

(foto: Youtube.com; Grosbasket.com)

Turnir, na katerem bo sodelovalo okoli 28 ekip, se bo še s posebej bogatim spremljajočim in športno spektakularnim programom iztekel v poznih popoldanskih urah.

Na dogodek ste vabljeni vsi ljubitelji košarke vseh generacij, saj si boste v športno obarvanem programu lahko čez dan ogledali nepozabno akrobatsko skupino Dunking Devils, ki svojo strast do košarke izkazuje na način, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

Za vas bodo nastopili Marko Knafelc, Primož Košir, Maks Veselko, Luka Koren, Jan Luzar in Matevž Pogačar.

Grosbasket in blagovna znamka K1X pa sta poskrbela še za eno presenečenje in prav za to priložnost v Ljubljano pripeljala še dva vrhunska zabijalca košev svetovno znane skupine Dunk Elite. Svoje mojstrovine nam bosta pokazala Poljak Rafael ''Lipek'' Lipinski in Ukrajinec Dmitry ''Smoove'' Krivenko, ki nas bosta ogrela z nepozabnimi skoki in drugimi triki z žogo.

Člani Dunk Elite so znani po tem, da so v nenehni komunikaciji s publiko, ki jo znajo še kako vpeti v dogajanje na parketu. To je njihov življenjski slog, ki vključuje prijateljstvo med igralci tudi izven košarkarskega igrišča. Profesionalce Dunk Elite, ki svoje mojstrstvo generacijam ljubiteljev te športne zabave in performansa izkazujejo že desetletja, izjemno cenijo tudi košarkarji lige NBA.

O tem, kdo od profesionalcev je pri zabijanju košev boljši, pa lahko tokrat v Ljubljani v živo presodite kar sami!

Za glasbo bo čez dan skrbel DJ, raper Zlatko pa bo svoj tribute košarki in njenim privržencem izkazal tudi v svojem enournem nastopu, s katerim se bo dogodek tudi zaključil.

Več podrobnosti o programu je na voljo na www.grosbasket.com.

Share

Dodaj komentar

Iskalnik