Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Rubrike

Intervju: Tilen Rap

4869af40dc2f3b72c3884080661db9dfTilen Rap je 18-letni in 195 centimetrov visoki center, ki je že tretje leto zapored nastopal v 1. B ligi in sicer za Konjice. V povprečno 25 minutah je na 25 tekmah dosegal po 8 točk in 3,8 skoka. Več o njem pa si preberite v kratkem intervjuju.

 

Intervju: Martin Bajc

martin_bajcMartin Bajc je 16-letni in 189 centimetrov visoki branilec, ki je letos opozoril nase v 1. kadetski ligi z odličnimi igrami v dresu Lesdog Kočevja.

Intervju: Klemen Panič

klemen_panicPripravili smo vam krajši pogovor z 19-letnim in 190 cm visokim branilcem Slovana, Klemenom Paničem, ki je sicer v letošnji sezoni, tako kot v lanski, posojen v postojnskega 1.B ligaša. V lanski sezoni je bil eden pomembnejših igralcev tako pri mladincih Slovana kot pri članih Postojne, letos pa je sezono začel slabše, o čemer je spregovoril tudi v tem intervjuju.

Intervju: Živa Macura

Pogovarjali smo se z eno najbolj perspektivnih mladih košarkaric v Sloveniji. Živa Macura je s svojimi igrami navduševala tako na EP mladink kot tudi kadetinj. Svojo košarkarsko pot je začela pri Slovanu, kot pionirka pa je prestopila k Ježici, kjer še vedno igra. Letos je prvič nastopila tudi v članski konkurenci, kjer kljub svoji mladosti igra odlično. 

Intervju: Urban Gorjanc

Pripravili smo vam intervju z mladinskim reprezentantom, 213 centimetrov visokemu Urbanu Gorjancu, ki se je kalil v Mariboru pri Braniku, pred letošnjo sezono pa je stopil stopnico višje in odšel v Helios. Na žalost si je že med pripravami poškodoval koleno, odsoten pa bo več kot pol leta.

Več člankov...

Iskalnik