Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

VIDEO: V ponovitvi finala znova uspešnejši Trboveljčani

V Košarkarski rekreativni ligi Zasavje se je minuli vikend končala izredno zanima tretja sezona. V prijetno zapolnjeni športni dvorani Osnovne šole Trbovlje je prvak drugič zapovrstjo postala ekipa Oskar Trbovlje, ki je v razburljivem finalu ugnala Mair Team.

Bo podcenjenim asom uspelo ugnati favorite?

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje se bo v soboto odvilo zadnje dejanje letošnje sezone. V velikem finalu se bosta udarili ekipi Oskar Trbovlje in Mair Team, na tekmi za končno tretje mesto pa se bodo pomerili Veterani Zlatoroga in Barbari.

VIDEO: Ime drugega finalista znano šele po dveh podaljških

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje sta postala znana obe finalista tretje sezone. Branilca naslova Oskar Trbovlje bo s prestola skušal izriniti lanskoletni finalist Mair Team.

FOTO+VIDEO: Cerknica v vitrino dodala novo lovoriko

Minuli vikend se je v Domžalah končala druga sezona rekreativne košarkarske lige K40, v kateri smo pozdravili nove prvake. Šampionski pokal so visoko v zrak dvignili košarkarji Cerknice, ki so v velikem finalu ugnali lanskoletne finaliste iz Ihana.

Trboveljčane od ubranitve naslova loči le še ena ovira

V Košarkarski rekreativni lige Zasavje smo ta teden dobili prvega finalista. Mesto v finalu si je še tretjič zapovrstjo priigrala ekipa Oskar Trbovlje, ki bo na zadnji tekmi tretje sezone naskakovala svoj drugi naslov prvaka.

Več člankov...

Iskalnik