Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Questions related to localisation and languages

VIDEO: Slovenija ostala brez boja za medalje

V madžarskem Šopronu so sinoči postali znani vsi udeleženci četrtfinala evropskega prvenstva za mlajše članice, v katerem pa igre slovenske reprezentance žal ne bomo mogli spremljati.

VIDEO: Slovenke poleg nove tekme izgubile še kapetanko

Slovenska dekliška reprezentanca do 20 let je v ponedeljek odigrala zadnjo tekmo v skupinskem delu evropskega prvenstva, v naslednjo fazo tekmovanja pa odhaja z eno zmago in dvema porazoma.

VIDEO: Mlajše članice do prve zmage na evropskem prvenstvu

Slovenska dekliška reprezentanca do 20 let ima po dveh tekmah na evropskem prvenstvu divizije A polovičen izkupiček. Po uvodnem porazu proti Srbiji je sinoči v madžarskem Šopronu premagala veliko Rusijo in ohranila upe po boljšem izhodišču v osmini finala.

VIDEO: Slovenke evropsko prvenstvo odprle s porazom

Slovenska dekliška reprezentanca do 20 let je včeraj v severozahodnem madžarskem mestu Šopron začela z nastopi na evropskem prvenstvu divizije A. Na prvi tekmi se je pomerila z izbrano vrsto Srbije in po trdem boju klonila s 65:72.

V Celju našli nov košarkarski diamant

Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje bo v naslednji sezoni tekmoval v državnem in pokalnem prvenstvu, regionalni ligi WABA in tudi v Fibinem Evropskem pokalu, na vseh štirih frontah pa bo najvišja mesta lovil tudi s hrvaško kadetsko reprezentantko Marto Ostojić.

Več člankov...

Iskalnik