Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Questions related to localisation and languages

Triglav po izjemni tretji četrtini ostaja pri le enem porazu

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice se je sinoči zaključilo 8. kolo drugega dela, v katerem so nov par točk vknjižila moštva Aksona Ilirije, Triglava, Cinkarne Celja in Konjic.

Ilirija prekinila zmagovalni niz Grosuplja

Na včerajšnji zgodovinski dan slovenske moške košarke se je odigrala tudi prva tekma 8. kola drugega dela slovenskega državnega prvenstva v ženski košarki. Na njen sta se pomerili ekipi Grosuplja in Aksona Ilirije, v Grosuplju pa so zmago slavile Ljubljančanke.

Celje ni ponovilo napak iz finala Pokala članic, Ježica brezkompromisno do 8. zmage v sezoni

V soboto sta se v drugem delu slovenskega državnega prvenstva za članske košarkarice odigrali preostali tekmi 7. kola, na katerih sta igrišče dvignjenih glav zapustili moštvi Cinkarne Celja in Ježice.

Konjice obstale na pragu presenečenja, Triglav zmago vpisal kljub najslabši tekmi sezone

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice so se podpisali pod 6. kolo drugega dela, v katerem so prednost domačega igrišča izkoristile le branilke naslova.

Celjanke prvič poražene v finalu lige WABA

Košarkaricam Cinkarne Celja v Bolgariji ni uspelo ubraniti naslova prvakinj regionalne lige WABA. V finalu zaključnega turnirja v Montani so morale priznati premoč črnogorski Budućnosti Bemax, ki je tako po dveh letih posta znova najboljša ekipa na Balkanu.

Več člankov...

Iskalnik