Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Questions related to localisation and languages

VIDEO: Kadetinje drugič neuspešne

Ženska reprezentanca do 16 let je četrti tekmi evropskega prvenstva divizije B utrpela drugi poraz. Po Ukrajini je bila od nje boljša še izbrana vrsta Belgije.

VIDEO: Kadetinje nad še neporaženo Belgijo

Ženska reprezentanca do 16 let bo po dnevu odmora nocoj v Skopju nadaljevala s tekmovanjem na evropskem prvenstvu divizije B. Njena četrta tekmica bo izbrana vrsta Belgije, s katero se bo spoprijela ob 21. uri.

Celjanke ugnale najuspešnejšo ekipo v zgodovini lige NCAA

Članska ekipa Cinkarne Celje je sinoči v Kopru odigrala drugo pripravljalno tekmo in dosegla prvo zmago. V dvorani Osnovne šole Koper je visoko porazila moštvo ameriške Univerze Connecticut.

Slovenke zmagovalke Slovenia Balla

V Slovenj Gradcu se je včeraj končala prva polovica 13. izvedbe Slovenia Balla, mednarodnega turnirja za reprezentančne selekcije do 14 let, ki prvič v zgodovini poteka v dveh sklopih.

Slovenka na učnih lekcijah člana "dream teama"

Vodstvo lige NBA je tudi med letošnjim poletjem po svetu organiziralo mladinske tabore s skupnim imenom Košarka brez meja. Evropski je med 13. in 16. avgustom potekal v Izraelu, med skupno 62 dekleti in fanti iz 22 držav pa se ga je udeležila tudi slovenska košarkarica.

Več člankov...

Iskalnik