Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Novice

Questions related to localisation and languages

Starejše pionirke bodo naslov prvakinj naskakovale med avstrijsko in madžarsko mejo

V državnih prvenstvih mlajših starostnih kategorij bosta v mesecu maju odigrana zadnja dva zaključna turnirja za sezono 2017/18. Najboljše štiri ekipe v kategoriji deklet do 15 let se bodo za naslov državnih prvakinj pomerile v Murski Soboti, saj je bila organizacija dodeljena ženskemu košarkarskemu klubu Pomurje.

Rekordne Celjanke deklasirale Ljubljančanke, v Slovenskih Konjicah brez komentarjev

V slovenskem državnem prvenstvu za članske košarkarice je do konca drugega dela tekmovanja ostalo le še šest tekem, v predpredzadnjem 12. kolu pa so bila uspešna moštva Triglava, Cinkarne Celja, Ježice in Grosuplja.

Nika Barič na prestolu Evrope!

Na Madžarskem se je sinoči končala jubilejna 60. sezona najbolj kakovostnega evropskega klubskega tekmovanja v ženski košarki, na zaključnem turnirju v Šopronu pa so se z naslovom Evrolige okitile košarkarice ruskega UMMC-ja.

Nika Barič v finalu Evrolige!

V madžarskem mestu Šopron se je v petek začel zaključni turnir najboljše četverice ekip v ženski Evroligi, ki je tudi slovensko obarvan.

Mlade Slovenke iz boja s Hrvaticami in Črnogorkami odnesle tri medalje

Minuli vikend se je v Ljubljani odvijal zaključni turnir mednarodne lige WABA za dekleta do 15 in 17 let, štiri slovenske ekipe pa so posegle po treh žlahtnih odličjih.

Več člankov...

Iskalnik