Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Trenirajo že tudi v Šenčurju

Edini gorenjski košarkarski prvoligaš Šenčur Gorenjska gradbena družba je pod vodstvom novega trenerja Radeta Mijanovića začel s pripravami na domnevno najtežjo sezono v zadnjih letih.

(foto: KK Šenčur GGD)

48-letni Rečan, ki se je trenerskega poklica učil od najuspešnejšega slovenskega trenerja vseh časov Zmaga Sagadina, stavi na kakovostne treninge in povezovanje vseh igralcev v ekipi, na njegovih treningih pa so z delom začeli:

Smiljan Pavić, Nejc Martinčič, Jan Rebec, Jan Novak, Stefan Tovilović, Maid Čičić, David Babič ter novinca Dino Murić in Urban Gorjanc, medtem ko se bo najbolj izkušeni novinec, srbski organizator igre Miljan Pavković, ekipi pridružil prihodnji teden.

»Treniramo dvakrat dnevno, a ne pozabimo na ustrezen premor med aktivnostmi. Igralci delajo dobro, vzdušje je odlično in počasi začenjamo graditi našo igro. Večina igralcev je znanih, zagotovo pa iščemo še kakovostno krilo,« je s potekom priprav zadovoljen Rade Mijanović.

Novemu glavnemu trenerju bosta pomagala Roman Horvat in Luka Milaković, kondicijski trener je Miro Majkić, fizioterapevt Marko Roner, za logistične in organizacijske prijeme pa skrbita Bogdan Perdan in Boštjan Okorn.

Share

Komentarji   

 
+5 #5 krančan 12:28 18-08-2017
Citati Žoga21:
Mogoče kdo ve, kam je šel Varagič, da ga ni več v ekipi? Njegovo borbenost bomo kar malo pogrešali.

Drugače pa Šenčur - srečno v novi sezoni!

Trenira v Loki, dogovora še ni.
Citat
 
 
+6 #4 Žoga21 11:37 18-08-2017
Mogoče kdo ve, kam je šel Varagič, da ga ni več v ekipi? Njegovo borbenost bomo kar malo pogrešali.

Drugače pa Šenčur - srečno v novi sezoni!
Citat
 
 
+4 #3 jure 10:33 18-08-2017
Se veselimo sezone!
Citat
 
 
+5 #2 Sloughter 00:32 18-08-2017
Dobri so!
Citat
 
 
+5 #1 Man 00:31 18-08-2017
Dobri so.Že trenirajo.
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik