Košarka je zakon!

 
 
 

 

 

 

SLO košarka na FB

facebook

Državni podprvaki začeli s pripravami

Prva ekipa Rogaške je v sredo v Rogaški Slatini začela priprave na sezono 2017/18.

 

(foto: KK Rogaška)

Treningom sta se že priključila novinca Žan Kosič in Marko Pajić ter povratnik Mitja Nikolić, Američan Rashun Davis pa ureja dokumentacijo in v Slovenijo prihaja v začetku prihodnjega tedna.

Ob tem trener Damjan Novaković ne izključuje možnosti, da pred začetkom sezone ekipi doda še eno okrepitev na poziciji branilca strelca. Novaković sicer ne skriva zadovoljstva, da ima že na začetku priprav na voljo skoraj celotno ekipo, na katero računa v prihodnji sezoni.

Novakoviću bo tudi v prihodnje asistiral Peter Markovinovič, ki je podpisal novo triletno pohodbo. Njegov pomočnik ostaja tudi dolgoletni kapetan članske ekipe Željko Jotić, del strokovnega vodstva pa sestavlja še kondicijski trener, dr. Igor Justin.

»Ritem nastopanja v ligi Nova KBM in drugi ligi ABA bo hud, a ekipa je mentalno in bo tudi fizično pripravljena na te napore,« je prepričan trener Damjan Novaković.

Ekipa bo večji del priprav opravila v Rogaški Slatini, med njimi pa bo odigrala tudi nekaj pripravljalnih tekem. Na prvih dveh se bo še pred mesecem septembrom pomerila z nemškim Bonnom in italijanskim Triestom 2004.


Sorodni prispevki:

Rogaška močnejša za občasnega slovenskega reprezentanta

Rogaška z novim Američanom

Dragiša Drobnjak bo v 40. letu še zmeraj profesionalni košarkar

V 2. ligi ABA bo Slovenija imela tri predstavnike

Share

Komentarji   

 
0 #1 kuhinja 07:46 19-08-2017
Srecno junakio
Citat
 

Dodaj komentar

Iskalnik